Amazone
Lid geworden op: 09/01/2006 - 22:00
Offline
Berichten: 4292

Stabiel

dinsdag, 21 juni 2016

In tegenstelling tot het weer -enorme stortbuien komen op dit moment weer over ons heen- is het op andere fronten stabiel: al vandaag kwam het verlossende mailtje dat ook het bloed stabiel is.

Ik ben het daar niet helemaal mee eens want als ik de serie bezie dan constateer ik nog steeds daling: 87 -78 - 50 - 43.

Het had van mij ook best nog lager, bijvoorbeeld 20 of 10 mogen zijn maar iets wat traag groeit krimpt misschien ook wel traag. Sowieso is alles beter dan stijging want ik realiseer me inmiddels best dat ook als je een lichte stijging hebt dat veel onrust zou kunnen brengen, ook al is daarvoor dan niet direct aanleiding.

Als het traag daalt kun je misschien wel veel langer positieve berichten krijgen ;) (weer gedaald, en ook nu, ja weer gedaald, hihihi) dus doe mij voorlopig maar daling en stabiel wil ik wel zijn als ik onder de 20 ben uitgekomen.

Mijn arm blijft raar doen. Zo lang het niet erger wordt dan dit, is het te handelen. Ik ben nogal allergisch voor muggenbulten en de zwelling daarvan is steeds nogal explosief en verdwijnt maar mondjesmaat. De pijn gaat af en aan dus voorzichtigheid blijft geboden.

Vooral gaan we vanaf nu weer even in de lange horizonstand: voorlopig gaat het hier goed en blijven we daar erg van genieten.

Dat ik emotioneel ondanks het goede nieuws toch niet stabiel ben, kan álles te maken hebben met de letrozol: ik ervaar dat wel zo. Nu ik ook dat ga aanpakken zie ik de zomer met vertrouwen tegemoet.

 

Offline
Berichten: 228

Goed ellen. Goed. Ik gun het je zo. Ik wordt er zelf ook blij en opgelucht van. Stabiliteit, voor de zomer, hopelijk voor lange tijd. Rust in je hoofd en rust in je lichaam. Letrozole (femara) is een woelig middeltje (ik ervaar het ook zo), maar hopelijk vind je met je emoties ook terug meer kalmte. Lieve groetjes, smim

Offline
Berichten: 32

Wat fijn dat het bij jou ook stabiel. Samen gaan we een mooie zomer tegemoet
Nu alleen nog het zonnetje erbij.

Offline
Berichten: 39

Toch mooie berichten Ellen. Probeer van de komende zomer te genieten. Ik hoop dat het voorlopig rustig blijft in je hoofd. HUG!!

 

 

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Ellen, niet stijgen dat is al positief nieuws, zelfs iets dalen nog beter. Geniet van de zomer, die komt er vast nog wel aan. Ach mooie dagen worden NOG meer gewaardeerd na periode van veel regen......

Liefs, D.

 

Offline
Berichten: 565

Daling is daling, ja toch? Misschien bedoelt de oncoloog wel de rest van je bloed? Er wordt natuurlijk op veel meer dingen geprikt. Ik hoop dat de daling van de marker doorzet, onder de 35 is in ons ziekenhuis een normaalwaarde. Je bent er bijna!

sterkte met je arm. En net als een slechte uitslag heeft ook een goede uitslag tijd nodig om te bezinken is mijn ervaring. Want die donkere wolk drijft een stuk verder weg, maar helemaal weg is ie niet. 

nu ff uitblazen en door met de gewone dingen van het leven. Hier schijnt de zon!

Offline
Berichten: 189

Geniet Ellen, geniet! Van de zomer, van stabiel zijn/de gestage daling over zoveel mogelijk tijd uitgesmeerd. Hartstikke fijn.

Offline
Berichten: 4292

Linnie, inderdaad ook goed nieuws moet landen. Dat heb ik echt gemerkt en gisteren hebben we alsnog samen gevierd dat ons leven nog even zijn gewone gang mag hebben. Alles moet geleerd worden door ervaring en ook dit blijkbaar.