Amazone
Lid geworden op: 09/01/2006 - 22:00
Offline
Berichten: 4292

Stabiel 2

woensdag, 14 september 2016

Opnieuw is de uitslag stabiel ook al was de tumormarker een paar puntjes hoger. Ik hou wel van beweging, schreef ik eerder, maar dalen is nu eenmaal beter dan stijgen, ook al wil een paar puntjes omhoog écht niks zeggen. Schommeling!

Daar stond tegenover dat uit de echo bleek dat de tumor in de oksel van 5 naar 3 cm geslonken was. En dat is wel degelijk 'omlaag' :).

Mij overvalt geen himmelhochjauchzend gevoel na deze berichten. De tijdelijkheid van werkelijk alles blijft gewoon zwaarder dan verwacht.

De volgende controle is overigens pas in januari - over vier maanden - en dus heb ik alle tijd om langzaam blij te worden ;), toch weer vier maanden zonder zware behandelingen erbij. De oncologe heeft er alle vertrouwen in en samen besloten we dat de feestdagen zonder controle-stress prettiger zullen zijn dan met, dus hebben we het over de feestdagen heengetild.

De zoektocht naar balans doe ik nu even samen met het HD-instituut. Op heel veel momenten gaat het echt super goed, maar voor die momenten dat het minder goed gaat krijg ik nu een welkom steuntje in de rug.

Mijn master ben ik ondertussen begonnen met twee achten en heel stiekem hoop ik op dat niveau te blijven.

Het werk is nu weer lekker druk, na een wat rustiger zomer, de studie is weer pittig, en dus krijg ik na deze warrige zomer weer wat meer ritme. Véél beter, voor mij en iedereen om mij heen.

Manlief denkt al aan kaarsen en gezelligheid maar ik ga liever lekker zwemmen :)

 

Offline
Berichten: 467

xxx

Offline
Berichten: 565

Gelukkig stabiel, lieve Ellenk. Dat de marker een beetje schommelt kan he. Ik heb het zes jaar lang met een stabiele, ietwat schommelende marker gedaan. Hopelijk kun je er over een poosje toch blij mee zijn met deze uitslag. Vier maanden wegblijven betekent ook dat je oncoloog er vertrouwen in heeft. Dat is goed om je te realiseren.

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Wat heerlijk Ellenk de feestdagen rusdtig kunnen vieren, zonder behandeling en controles.

Toch wel goed nieuws van 5 naar 3.

Geniet van de komende 4 maanden, en daarna zie je wel weer verder.

Offline
Berichten: 39

Heerlijk stabiel. Goed bericht!! Fijn dat je pas begin volgend jaar terug hoeft te komen. Ik wens je nog vele zwemdagen toe!!! HUG van ons!!!!

Offline
Berichten: 873

Fijn hoor, die 'stabiliteit' al snap ik dat je liever wat verlaging ziet van de markers. Maar toch, ZENNNNN, even mindful in het nu leven en niet denken aan de toekomst, althans niet aan de kankertoekomst. Wel aan je toekomst van je studie natuurlijk! Op naar meer achten, of negens! En ja die kaarsjes moegen van mij ook nog wel even wegblijven. Gezelligheid geschmelligheid, ik houd gewoon niet van de herfst en de winter!

 

Offline
Berichten: 32

Wat een goed bericht zeg en over 4 maanden pas terugkomen.
Heerlijk vooruitzicht om zo de mooiste dagen van het jaar tegemoet te gaan. Xx

Offline
Berichten: 189

Je leeft van tijdsinterval naar tijdsinterval. Ik zie scheepjes voor me. Je vaart erop van controle naar controle. Bij elke controle laad je dingen in, en uit. Je hoopt dat de zee zo lang mogelijk rustig blijft. Je hoopt dat je niet te veel uit hoeft te laden, en goede dingen in mag schepen. Goede vaart!