Amazone
Lid geworden op: 15/02/2014 - 16:38
Offline
Berichten: 251

Terug aan het werk.

vrijdag, 15 augustus 2014

Het was liefde op het eerste gezicht.
In 1998 leer ik jou op 21-jarige leeftijd kennen en op 16 juni 1999 begint onze romance.
Voor jou verliet ik mijn Belgische roots en emigreerde naar een grote stad dichtbij het Hollandse Schiphol.

In 2000 gaan we even uit elkaar omdat ik twijfel. Maar niet veel later kom ik terug omdat ik jou zo mis. En beloof ik jou eeuwige trouw. Omdat ik jou zo goed, betrouwbaar en professioneel vind. Omdat ik bij jou helemaal mezelf kan zijn. Omdat ik bij jou dingen mag doen waar ik goed in ben. Jij haalt het beste in mij naar boven.

Bij jou ben ik groot geworden. Van een verlegen 21-jarige Vlaamse binnen 8 jaar naar 1 van de jongste pursers van het korps. Wat ben ik trots. Dat jij mijn kwaliteiten ziet en dat jij jouw kwaliteiten in mijn handen durft te leggen.

Jij betekent heel veel voor mij. Dankzij jou leerde ik de liefde van mijn leven kennen. De vonk sprong bijna 10 jaar geleden over, ergens hoog in de lucht tussen Amsterdam en Johannesburg. Op 16 juni 2007 werd Toine mijn man. Dankzij jou leerde ik mensen kennen die ik vrienden voor het leven mag noemen. Zij werden getuige bij onze bruiloft en ik bij die van hen. Zij werden peetoom van onze jongste zoon en zagen bij groot verdriet de ergste tranen.

Dankzij jou heb ik de halve wereld gezien en dankzij jou mocht mijn familie meegenieten van prachtige reizen. Dankzij jou is mijn leven nog mooier geworden.

Jij bent er al die tijd al onvoorwaardelijk voor mij, en later ook voor mijn gezin. Wanneer mijn lieve oma overlijdt. Wanneer kinderen krijgen niet zo makkelijk blijkt. Wanneer Toine door een ongeval maanden aan bed is gekluisterd, na de geboorte van onze jongste zoon. Nooit zorgen om het werk dankzij jouw hulp.

Wanneer het borstkankermonster ons leven op zijn kop zet, ben je er weer.
Met bloemen, een luisterend oor, tijd en steun. Jij belt, ik kom langs, jij komt langs. Jij luistert zonder te vragen of verwachten. “Neem alle tijd, we helpen je, staan achter je.”

Jij bent steeds op het juiste moment op de juiste plek. Wat ben ik trots dat ik al 15 jaar dat koninklijk blauwe pak mag dragen. En wat ben ik onnoemelijk dankbaar en blij dat ik jou mijn werkgever mag noemen.

Over 4 weken zullen we weer regelmatig bij mekaar zijn. De eerste maanden doen we het rustig aan. Begin 2015 hoop ik dan een vliegende start te maken… Naar een nog lang & gelukkig leven, met jou aan mijn zijde.

De KLM, mijn (t)rots in de branding.

Offline
Berichten: 29

Van harte, An, met je werk-herstart en deze fantastische werkgever! Ik vlieg nu nog liever KLM! Nog veel mooie en lange vluchten gewenst!

Offline
Berichten: 394

Wat een ontzettende leuke blog An.

Leve de KLM .

afbeelding van Carolien Sikkenk
Offline
Berichten: 0

Ha An,

 

Ik kom je verhaal tegen bij de Amazones. En wat kan je mooi schrijven!!! :-)

Lieve groetjes,

Carolien

afbeelding van Maisa
Berichten: 3769

Veel succes met het weer oppakken van je werk, An. Ik blijf je lezen!

Offline
Berichten: 0

Hi An,
 
Heerlijk dat jij weer gauw in de blauwe vogel op weg gaat naar mooie bestemmingen. Hopelijk tot gauw aan boord! (Samen een bip of ica)
groetjes, Shelly

Onderwerp gesloten

Artikelen van An -77

Vallende ster.
Take-off!
Back in blue!
Terug aan het werk.

Webloggers