Amazone
Lid geworden op: 09/01/2006 - 22:00
Offline
Berichten: 4287

Vakantie

donderdag, 28 juli 2011

Vakantie

 

Het leek wel lang te duren maar eigenlijk viel dat best mee. Het weer was ook helemaal geen vakantieweer. Vanmiddag draaide ik de zaak om 4 uur op slot en tadaaaaaaaaaaaa, daar ging het zonnetje schijnen.

De weersverwachting voor Heeg is de komende week als je hem op "zeilen" zet: een 10. Temperatuur voornamelijk tussen de 20 en de 25 graden en windkracht 3. Need I say more?

Toch viel de aanloop naar de vakantie toe niet mee. Het werk was heftig en zwaar en puberT ging wel erg fluitend door het leven. En dat fluiten is dan vaak nachtwerk ;)  En deze moeder hoort alles dus veel nachten waren gebroken.

PuberT heeft inmiddels 2 cd's opgenomen, met zijn beide 'hoofdbands' en gisteren volgde daar nog een fotoshoot op. Hij moest van de fotograaf als frontman SEX uitstralen. Hij kreeg daar erg de slappe lach van want tja, hoe doe je dat? De dame in kwestie moest het uitleggen en eigenlijk vond ze dat het er niet was, die SEX. PuberT was dan ook erg opgelucht toen hij later een smsje kreeg met de mededeling dat alle opmerkingen waren ingetrokken. De foto's hadden alles wat ze nodig hadden, ook de SEX.

Dat hij vannacht aangeschoten thuis kwam en dat 'janneke' die bleef slapen en nuchter was, met dweil en emmer in de weer moest, deed opnieuw mijn nachtrust geen goed. En neen, ze hebben écht geen verkering.

Vanmorgen begeleidde ik mijn moeder naar het ziekenhuis: op borstkanker gebied geen alarm, op ander gebied structureel altijd een klein alarmpje, waar 1x per jaar op ingegrepen moet worden zodat dat niet ook kanker gaat worden. Met een dikke stapel afspraken verlieten we het ziekenhuis weer. Of dat leuk is? Nee, echt niet hoor. Maar er is geen alternatief en zo lang je nog een mooi leven hebt, heb je de ongemakken er dus maar bij te nemen. Mijn lieve dappere moedertje, ze doet het toch maar allemaal en dat valt heus niet altijd mee.

Dus ja, moe ben ik wel, maar de zon schijnt, de laatste wasjes draaien, zo nog even strijken, en morgenvroeg ons bejaarde hondje wegbrengen en daarna?  Gaan we, mijn lief en ik en puberT met een vriend van altijd al, echt op pad. Natuurlijk wordt het leuk. Ik heb 3 dikke boeken klaar liggen maar meestal komt er van lezen niet veel: wel veel zeilen, borrelen, eten, en veel buurten.

En na de vakantie? Dan breekt er een nieuwe fase aan. We gaan het zien smiley

Offline
Berichten: 55

Die laatste dagen voor ik op vakantie ga, ben ik meestal met mijn hoofd al op mijn vakantiebestemming.... Al die klusjes in en om het huis lijken dan een beetje doelloos en ik voer ze ook meestal heel ongeconcentreerd uit. Dat jij daar ook nog allerlei Puberperikelen bij had, en de zorg voor je moeder, maakt het vast nog chaotischer. Maar wel cool zeg, dat hij 2 CD's heeft opgenomen! Je zult wel trots zijn. En wat een heerlijk vooruitzicht, lekker zeilen met het goede weer op komst. Wat kan ik zeggen: geniet, geniet, geniet!

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Fijne vakantie, misschien wordt augustus eindelijk een zomermaandsmiley. Waai lekker uit, puberzorgen, moederzorgen, Ellenk-zorgen, laat alles maar uit je hoofd waaien. Veel plezier!

Offline
Berichten: 586

Fijne vakantie lieve El'. Een héle fijne vakantie. Lekker even tot rust komen en hele leuke dingen doen xxxxx

Offline
Berichten: 36

Hoi Ellenk, geniet van de komende periode en ik wens je een vakantie met het weer wat je nodig hebt.

Offline
Berichten: 304

Prettige vakantie Ellen met een stralende zon.

Offline
Berichten: 350

Een hele fijne vakantie gewenst met veel zon, ontspanning en vooral samen genieten!

Offline
Berichten: 365

Ellenk ik hoop met Maisa mee dat augustus een echte zomermaand wordt.

Mét een fijn windje, vooruit.. wink

Geniet van elke vrije dag en tank lekker wat energie!

Fijne vakantie.

Offline
Berichten: 4238

Fijne vakantie Ellen! Hopelijk wordt het nu echt zomer met lekker zeilweer: zonnetje & lekker briesje.

Mocht je het kunnen vinden, kan je de combi fries suikerbrood & licht gezouten boter aanraden cheeky

Offline
Berichten: 29

Fijne Vakantie! lekker in Friesland uitwaaien, ik duim voor mooi weer.

afbeelding van negrita
Berichten: 91

fijne vakantie hoor, de mijne zit er bijna op laatste dag en zowaar een zonneschijn.

groetjes

afbeelding van cajo
Berichten: 71

 het weer lijkt steeds een stapje beter te worden  en gemist hebben we nog niet echt veel dus ....  een hele fijne vakantie , geniet er van cool

afbeelding van Marimke
Berichten: 266

Een hele fijne vakantie! Ik hoop, dat de zon zich ook af en toe laat zien en jullie genieten van alles.

afbeelding van Monica
Berichten: 34

Een hele fijne vakantie smiley

Offline
Berichten: 846

"feest" van herkenning bij mij; ook een puber in huis. Helaas minder succesvol als die van jouw. crying voor de tweede keer gezakt voor 2-talig VWO. snik snik Maar de gebroken nachten en de muziek zijn heel herkenbaar.  Dank je wel daarvoor!!!!!wink

Zeilen, borrelen, lezen. Ach dat gaat wel leuk (ha ha understatement of the year) is natuurlijk super gaaf...

Offline
Berichten: 0

Hoi Ellenk,

Ik word meestal vrolijk van de dingen die je schrijft..Heeft denk ik te maken met hoe je de zaken verwoord, ook al zijn ze niet altijd even prettig.

Ik gun je een hele fijne vakantie, met heel veel mooi weer. Gelukkig ben ik vrij van jaloers gedrag en kan ik op afstand meegenieten van mensen die nu op vakantie gaan. Het is hier in mijn omgeving ook veel onderwerp van gesprek, wel gaan diegene die mij naast aan het hart liggen zich inhouden om over hun aanstaande vakanties te praten....Ze voelen zichh rot omdat ze weten dat het er voor ons even anders uitziet. Begrijpelijk, ik zou denk ik net zo gereageerd hebben, maar vertel ze dan dat als zij genieten en terug komen met leuke verhalen ik dat ook doe. Gekscherend vertel ik nu dan ook dat ik een all-inclusive geboekt heb bij het UMC-Groningen, waar ik hopelijk volgende week een oproep (eindelijk) krijg voor de operatie.

Hey meis kom goed weer terug en maak er wat moois van je hebt het zeker verdient!!!!

Lieve groeten, Lenie

Anoniem
afbeelding van Anoniem

Oh, jij bent volgens mij al op vakantie. En nu moet ik je nog fijne vakantie wensen. Nou, vooruit dan maar , fijne vakantie. Ik hoop dat je een laptop bij je hebt en dit nog leest. En na de vakantie begint het gewone leven weer. Met veel oude, vertrouwde activiteiten maar ook nieuwe activiteiten. Rust goed uit zodat je er vol enthousiase weer aan kan gaan beginnen.

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Hieronder was ikke, maar dan niet ingelogd. 
Of had je desondanks geweten dat het berichtje van mij kwam????.

Wij gaan vanmiddag maar eens naar Arnhem

Naar de expositie
REMEMBER ME.

Offline
Berichten: 4287

Loslaten ;)

 

vandaag was het watjeszeilen want er is bijna geen wind. De meidenboot had het dan ook relaxed: met zo'n wind durven wij gerust zonder onze stoere mannen aan boord.

Ik had zonnebrand op, dacht ik, om roodverbrand later te zien dat ik vooraf after sun heb opgebracht, hihihihi. Ik ben best goed in loslaten :)

Zo meteen gaan we lekker uit eten met een klein clubje. Mijn lief heeft een goed restaurant iets verderop uitgezocht. 

PuberT zit met zijn vriend in Sneek, filmpje pakken, wat eten. Ze hebben mij weer up-to-date gebracht met zeilen en morgen ga ik zelf schipperen. Dat gaat dan vast weer goed....., of niet, ook goed, maakt niet uit.

Voor deze week staan nog een bbq met zijn allen, en Harry Potter, bijna met zijn allen in het verschiet, en veel eten, en drinken ;).

Vandaag ben ik de bob, en dat kan geen kwaad voor een keertje ;) De portfles is al bijna leeg en we zijn hier pas net.

Het waaide vandaag zo weinig dat we de fokkeschoten los konden laten. Ik kan weer de paalsteek en de mastworp. En de zon schijnt, mmmmmmmmmmmmm. Tis weer goed hier in Friesland.

Onderwerp gesloten