afbeelding van goudblok
Amazone
Lid geworden op: 31/08/2004 - 11:53
Berichten: 3539

Vertrek maar geen afscheid

vrijdag, 6 juli 2012

Vorig jaar wilde ik een eind aan mijn weblog breien. Mijn plan was om op de dag dat mijn eerste weblog gepost werd 7 jaar later de boel met een eind blog af te sluiten.

Helaas moest ik toen het ziekenhuis in en waren er nog een paar andere redenen waardoor het er niet van gekomen is.
Inmiddels heb ik in mijn hoofd al tientalle blogs geschreven maar er nog geen enkele geplaatst. Daar gaat de komende tijd verandering in komen. Ik ga wel schrijven maar schrijven als afscheid.

Op de BBQ vorig jaar heb ik aangegeven dat ik wilde stoppen met mijn Admin en moderator schap. Marielle wist toen al dat ze het stokje van Kimja over ging nemen en heeft me gevraagd iig achter de schermen nog beschikbaar te blijven mocht er iets met het forum of (vooral) de forum software moeten gebeuren.

Dat heb ik gedaan maar het kwam er toch op neer dat ik hier steeds minder aanwezig was.
Ik ga de komende tijd nog een paar blogs schrijven, en dan vertrek ik ook echt.

Niet dat ik nooit meer terug kom of een aantal van jullie niet meer zal volgen want het voelt nu al heel raar om mijn kindje (en dat is het forum toch echt wel) helemaal los te laten.
Helemaal weg ga ik niet (ik ben ook een beetje bang om de goden te verzoeken eerlijk gezegd)

Maar ik bereid me dus wel voor op een soort vertrek.

Ik ga mijn weblog nog waardig afsluiten. Ooit was mijn weblog de eerste (en enige) toen nog op het forum deel van de site. Ik heb lief en leed gedeeld met heel veel mensen maar kan al een paar jaar niet meer zonder meer schrijven wat ik zou willen.
Plus dat er veel mensen zijn die meer te melden hebben dan ik dat heb nu ik jaren na mijn behandelingen zit (hoewel de antihormoonbehandeling niet bepaald te negeren valt )

Hoe lang het gaat duren weet ik nog niet maar ik heb Marielle beloofd dat ik het dit jaar nog af rond en dat denk ik makkelijk te halen Mijn streefdatum heb ik al niet gehaald maar voor 6 september ben ik weg.

Goudblok

P.S. Ik ben vanaf heden geen admin meer van het forum moderator blijf ik nog even.

Offline
Berichten: 250

He goudblok! Fijn weer iets van je te lezen. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is je 'kindje' achter je te laten. Jij bent er echt vanaf het begin, en iets later, maar ik volgde je berichten altijd, echt een inspiratie hoe jij met de kanker omging. Fijn dat je het werk voor de amazones dit jaar nog af wilt maken. Ik hoop dat het met jou en je gezin, en je opleiding goed gaat en dat je na zoveel jaren na de diagnose niet zoveel te melden hebt is een goed teken! Daar konden we zoveel jaren geleden van dromen.

Liefs Mara

 

 

Offline
Berichten: 4282

Goudblok,

Wat is het dubbel he, loslaten, dat doe je al best lang maar helemaal loslaten is dan toch nog iets anders.

Ik heb al enkele malen losser gelaten maar volg toch nog een aantal Amazones waardoor ik nooit helemaal weg zal zijn.

Ook al was ik er niet helemaal vanaf het begin toch scheelt dat achteraf niet veel, en wat is het toch mooi om te zien wat er groeit en wat vrouwen voor elkaar betekenen. Wat heb jij ongelooflijk veel betekend voor velen. Achter de schermen maar ook heel lang ervoor met het altijd alles uitzoeken wat er uit te zoeken viel. Jij was toch ook actief in de strijd voor herceptin?

en nog wel duizend en een andere dingen.

Dus duizendmaal dank!

Ook ik wens je veel geluk toe in je gezin, je studie en straks een mooie baan.

X

Ellenk

afbeelding van sjakkie
Berichten: 872

Ik snap je en ook dat het moeilijk is om los te laten. Gelukkig lees ik je ook ergens anders nog kiss

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Loslaten is het moeilijkste wat er is, Blokje. Gelukkig gaat het goed met je en dat je zoveel verder bent na borstkanker is ook goed nieuws. Je 'eindbreisel' kan een inspiratie voor veel Amazones zijn: ander huis, nieuwe opleiding (andere richting) en straks (of nu?) een eigen praktijk. Blogs met goed nieuws zijn zo belangrijk!

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Ja, dat wil ik nog wel horen van je, het goede nieuws. Dus blog maar lekker je eindblogjes vol daarmee. Bevredig je ook mijn gezonde nieusgierigheid ernaar mee ;-)  Ik ben zo blij dat het goed met je gaat. Echt heel blij! Zo belangrijk voor mensen om te lezen dat het meestal, heel vaak toch ook allemaal goed gaat en blijft gaan na de diagnose borstkanker. En mensen , net als ik, het geluk hebben oud te kunnen en mogen worden. Want pas als je oud bent mogen worden is ziekte en dood acceptabel en gemakkelijker te dragen.

Ik zie uit naar je volgende blog en wens je een mooi vertrek hier.

Offline
Berichten: 565

Stap voor stap Goudblok. En vertrek betekent in mijn ogen overigens niet dat je helemaal los zou moeten laten. Een deeltje van je zal zowiezo altijd hier blijven bij de Amazones. Want hier heb je zoveel kunnen delen en zoveel kunnen betekenen. En dat blijft. Alleen nu maak je weer andere keuzes en dat is ook goed.

Dank je wel voor al je inzet !

Liefs linnie

Anoniem
afbeelding van Anoniem

Dag Goudblok, ik wens je veel goeds en tot ziens. Ik zie je vast nog wel in de sauna..

big red

Offline
Berichten: 171

Hé lieve Goudblok, ik kan het me zo goed voorstellen. Dat je deze stap wilt zetten én dat je het er moeilijk mee hebt. Jij was degene die me hier 'ontving', vijf jaar geleden toen ik het aandurfde om me aan te melden. Daarna ontmoette ik je ook nog verschillende keren 'live'.

Neem maar lekker je tijd om je los te maken. En helemaal los hoeft natuurlijk nooit! Jouw kindje is inmiddels behoorlijk volwassen trouwens...

Heel veel liefs en fijn dat ik toch regelmatig van je kan lezen :-)

Offline
Berichten: 1113

Hey Blokje,

helemaal weg kun je niet gaan, maar je mag best wel een beetje afscheid nemen. Het stokje doorgeven, na zoveel jaren zoveel werk verzet te hebben is absoluut geen schande. Je hebt zoveel gedaan en er is zo verschrikkelijk veel gebeurd sinds 2004.................

Moeilijke , maar ook mooie tijden. Ik zie je nog staan, de fanatieke supporter aanmoedigingen schreeuwend langs de weg bij mijn eerste (of was het de tweede) Dam tot damloop :-)

Ik ben niet goed in volgen, dat lukt me hier al niet, laat staan nog ergens anders, maar het is een klein wereldje en we komen elkaar zeker hier of daar weer tegen. Al is het in 2014 op een reunie van de Amazones uit 2004 
 

Dikke zoen,
ikkes

Offline
Berichten: 31

Hai Goudblok. Gelukkig gaat het goed met je en dat je zoveel verder bent na borstkanker. Druk bezig met heel andere dingen - en zo gaat het leven ook verder. Volg je ook elders en het is fijn om een plekje te hebben om even om het hoekje te kunnen kijken hoe het nu met dierbare vriendinnetjes van toen is. Leuk dat je het met de blogs afsluit. Zal ze zeker graag lezen. Veel geluk in de toekomst ;-) :D

 

Artikelen van goudblok

Weg
Tegen welke prijs?
Loslaten
tja
gevoelens...
Winterdip ?
Rare garnaal
"Gewoon" ziek
Nieuw weblog

Pagina's

Webloggers