Lid geworden op: 11/11/2004 - 13:39
Offline
Berichten: 1113

Cancelled

zaterdag, 15 december 2012

Ik dacht ik schrijf nog even een leuk blog over NY, maar ik kan het totaal niet opbrengen.

Laten we het erop houden dat zusje en ik er een leuk weekendje New York van hebben gemaakt, nadat de boosheid en teleurstelling enigzins gezakt was.

De focus ligt momenteel totaal niet op lopen. Zusje is bezig om uit te vinden wat er mis is met haar knie en is via fysio en sportarts nu doorverwezen naar een orthopeed, dus dat verhaal loopt nog. Zelf loop ik 1x per week om mijn conditie niet totaal te verliezen. Verder kan het lopen me echt gestolen worden. Ergens roept er nog een stemmetje “toch wil ik een keer een marathon “lekker”  uitlopen” en dat doe ik misschien nog wel eens, maar eerst moet zusjes blessure opgelost worden, daarna zien we wel verder. In maart staat er een halve marathon op het programma, gewoon om een trainingsdoel te hebben en omdat de Venloop beregezellig is..... Een paar weken geleden schreef ik ergens “hardlopen is leuk”  en dat is het ook hoor, tijdens zo’n evenement. Maar dat trainen, dat vind ik toch echt een stuk minder leuk.

Maar gelukkig heb ik nog een andere hobbie wink volgende week ga ik weer lekker duiken in tropische wateren. Dus beste meiden, ik wens jullie fijne feestdagen en een goed 2013.

Dit blog kan afgesloten worden.

Mijn doel is niet gehaald.

Offline
Berichten: 4292

Dag Ikkes,

Fijne vakantie!!!

 

en tot de volgende marathon ;)

 

Ellenk

Offline
Berichten: 304

Hallo Ikkes, een fijne vakantie en misschien is het "enthousiasme" voor het hardlopen terug na je vakantie.

Liefs Ollie

 

 

Offline
Berichten: 616

Jammer dat het niet doorging..... Ik wens je heel veel pleizer met duiken..... Ik voel een nieuwe blog???? Nee hoor, geintje.... Fijne dagen!!

Artikelen van Ikkes

Webloggers