Lid geworden op: 11/11/2004 - 13:39
Offline
Berichten: 1113

Inpakken en wegwezen

zaterdag, 27 oktober 2012

We zijn er klaar voor,

De nieuwe schoenen zijn ingelopen, de kilometers gemaakt, de gelletjes getest, Stichting Amazones zal op de voorkant van mijn favoriete loopshirt moeten wijken voor “Ikkes” want die twee miljoen New Yorkers moeten natuurlijk wel weten wie ze aanmoedigen.

Mijn startnummer is 47764, we starten om 10.30 uur in de derde Orange Wave, dat is NL tijd 16.30 volgens mij. Vanavond gaan we naar de wintertijd dus zetten we de klok een uurtje terug, dinsdagochtend om 7.15 uur vliegen we naar New York en zetten de klok zo’n vijf uurtjes terug en dan gaat volgende week in NY ook de wintertijd in, dus zetten we de klok weer een uurtje terug  en zitten we weer op zes uur tijdsverschil.

De “zwaarbevochten” pillen om de menstruatie uit te stellen zitten in de tas. De wedstrijdschoenen gaan in de handbagage en een reserve paar in de koffer. Lange mouwen en  korte mouwen thermo shirts gaan mee, want we weten niet wat het weer gaat doen. Tights, sokken en nog meer sportkleding moet mee, want er moet ook nog getraind worden. Feestkleding voor de afterparty op zondagavond, hoewel ik me niet kan voorstellen dat ik dan in staat ben tot uitbundig feestvieren. Ook nog oude, warme kleding om warm te blijven in het startvak en welke we daar dan achter laten. De vrijgekomen ruimte in de koffer kan dan ingenomen worden door onze nieuwe aankopen. Hoewel de dollar niet goedkoop is, moet shoppen zelfs voor een non-shopper als ik toch wel erg aantrekkelijk zijn.

Voor het laatste nieuws kun je de site van onze reisorganisatie volgen http://www.rijnmond-marathonreizen.nl/ Daar is zelfs een gastenboek waar je een berichtje kunt plaatsen. De berichten worden opgehangen op onze ontbijtlocatie, daar monteren ze ook een webcam met een livestream, maar ik beloof niet dat ik voor de camera verschijn haha.

Ik heb er zoveel zin in. Vijf jaar geleden besloten we deze marathon te gaan lopen en nu gaat het echt gebeuren. Bloggen gaat niet gebeuren de komende week, ik ga genieten, de tourist uithangen, mijn credit card misbruiken en nog veel meer genieten met de marathon als hoogtepunt. Af en toe zal ik een berichtje plaatsen op twitter (@ikkesrent).

Morgen nog een 10 km trainingsrondje, de spullen pakken en maandag nog een dagje werken..... dan op naar NY, an experience of a lifetime.

Orkaan Sandy is trouwens nu al op weg naar NY, de  straten dreigen te worden schoongeveegd, ik hoop dat de schade meevalt. Het hoogtepunt van de orkaan zou weleens dinsdag kunnen worden, we zullen zien wat dat betekent voor onze vlucht naar Newark.

afbeelding van Nelies
Berichten: 111

Leuk !!! Ik wens je heel veel succes en hele leuke dagen. Ik lees later graag je bevindingen. Lieve groeten van mij, Annelies x

Offline
Berichten: 1446

Heel veel succes en geniet er maar lekker van!

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Succes ikkes en ook veel genieten voor jou/ jullie. Een plaatsgenoot van mij van 74 jaar gaat de marathon ook lopen las ik vanochtend hier in de krant. Dat doe ik hem niet na;-).

Offline
Berichten: 4292

Ikkes,

Je gaat het echt helemaal fantastisch hebben daar in New York.

Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op je hoor! Ik vind het nu al een topprestatie.

Het moedigt mij, en wie weet  wie nog meer, om na mijn vakantietje weer extra goed te gaan trainen. Ik ga kijken of ik je kan volgen volgende week zondag :)

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier :)heartkisssmileyyeslaugh

Offline
Berichten: 2236

Hey Ikkes, Ik wil jullie veel succes wensen en hoop dat jullie intens kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring!!! Go for it!

Tja, excuus aanvaard dat je een ander shirt aantrekt :-))

Ik heb de website al bij mijn favorieten gezet en zal er dagelijks op kijken zodat ik je  kan volgen.

Ikkes, succes en ik ben nu al kei trots op je!

 

Dikke kussskiss

Offline
Berichten: 1175

Heel veel succes Ikkes!!! xx

afbeelding van sjakkie
Berichten: 872

Ow wat spannend... het is nu echt bijna zo ver! Heel veel succes, go, go, go!

afbeelding van Maisa
Berichten: 3769

Oh wat spannend ,het komt er nu echt van. Bijna drie Damlopen achter elkaar wink en dat in de heuvels van New York. Ik ga je ook volgen en ik hoop dat je niet wordt weggeblazen door de orkaan Sandy!

Offline
Berichten: 111

Geniet ervan. Ik verheug me al op je blog na terugkomst. Kunnen we met zijn allen een beetje nageneiten!

Offline
Berichten: 766

Ooow, wat gaaf Ikkes, dat het nu echt gaat gebeuren. Ik hoop met je mee dat Sandy morgen haast maakt om New York weer snel te verlaten. En dat jij dinsdag gewoon richting de USA kunt vertrekken.

Ik neem nu mijn petje al voor je af. Al die voorbereiding en wilskracht. Geniet ervan Ikkes! :-)

 

Groet,

Gab61

Offline
Berichten: 1148

Ikkes, heel veel succes!

Offline
Berichten: 304

Succes Ikke, loop en winkel ze of omgekeerd natuurlijk en nu maar hopen dat Sandy dan al op grote afstand is.

 

afbeelding van negrita
Berichten: 91

Hup Ikkes hup ikkes, dat je een mooie marathon mag lopen,en die ervaring voor altijd in je geheugen staat. Hup Ikkes rennen.

Offline
Berichten: 2236

Ojee, ik lees dat orkaan Sandy haar tijd erover doet en dat daarom de vluchten niet zeker zijn...fingers crossed!

Offline
Berichten: 467

Wow, Ikkes, voor het eggie nu! Het wordt een geweldige belevenis, dat kan niet anders! En nu maar hopen dat Sandy geen roet in het eten gooit. Gelukkig is de race pas zondag. Dan is ze vast voorbij. Wordt het gewoon wat minder shoppen de komende dagen, whahhaha.

Succes! Ook voor zussie!!

afbeelding van Bergamot
Offline
Berichten: 4230

Vlucht geannuleerd frown  maar hopelijk krijgen ze jullie op de eerste uitgaande. Want kom op, jullie marathonlopers moeten daar gewoon zondag fris aan de start staan.... Ik ga hard duimen dat jullie met minimale vertraging die kant op kunnen.

En alvast HEEL VEEL SUCCES! GO IKKES & zusje!!

Offline
Berichten: 4292

Oh, Ikkes, dat is ook wat. Train je je de blubber, ben je bang voor blessures, gooi het weer roet in t eten.... Ik hoop voor jou en iedereen daar dat de gevolgen heel erg mee gaan vallen!

Offline
Berichten: 1113

Hey meiden.

Inderdaad gooit Sandy redelijk roet in ons eten :-( Onze vlucht van morgenochtend is geannuleerd. we vliegen nu pas as. vrijdag.......... 

Dit is het enige alternatief en wij mogen ons gelukkig prijzen dat we een alternatief krijgen aangeboden, want dat geldt blijkbaar lang niet voor iedereen van ons gezelschap.

Het wordt dus een ander reisje dan gepland. Ze gaan nog wel proberen onze terugreis ook uit te stellen, zodat we nog iets van de stad kunnen zien. Want anders wordt het wel een heel kort tripje.

Ik ga mijn baas maar even een berichtje sturen dat ik morgen kom werken. Haha heb vandaag mijn laptop opgestuurd ter vervanging, hopelijk kan ik hem nog onderscheppen morgenvroeg

Offline
Berichten: 281

Lieve Ikkes, petje af voor je hoor! En laat je niet op je kop zitten door Sandy. Gewoon een rotschop geven en rennen maar.......

Wel heel vervelend dat je dan nog zo weinig tijd in NY hebt om te wennen.

 

afbeelding van Bergamot
Offline
Berichten: 4230

Vrijdag pas, wel kort dag. Maar het alternatief is ook niet aantrekkelijk denk ik, in een stad waar nog allerlei noodreparaties uitgevoerd worden en je nauwelijks een kant op kan.

Hoop dat ze nog wat extra dagen na de marathon voor jullie kunnen regelen. Dan maar met moeie benen de attracties langs.

Offline
Berichten: 111

Kom even kijken naar de stand van zaken. Zie op de tv de beelden van wat "Sandy" allemaal aanricht...........pffff.

Maar ik zie dat je vlucht is uitgesteld. Hou ons op de hoogte!!!

Artikelen van Ikkes

Webloggers