Lid geworden op: 11/11/2004 - 13:39
Offline
Berichten: 1113

Wachten, wachten en nog eens wachten maar de uitslag is er

vrijdag, 26 november 2004

Hoi hoi,

We hebben weer twee daagjes in Nijmegen doorgebracht.
Gisteren hebben we kennis gemaakt met de oncoloog. Hij kon me weinig vertellen over de behandeling maar heeft wel zijn verhaaltje gedaan en natuurlijk de standaard onderzoeken (bloed prikken, potje plassen, hartfilmpje). Eerst maar eens de botscan afwachten, dan bestralen, dan de chemo en als toetje de hormonen. Het bestralen gaat trouwens in Tilburg gebeuren, dat scheelt voor ons behoorlijk wat reistijd.
Het schijnt dat er wat landelijke richtlijnen binnenkort worden aangepast, dus welke chemokuur en wat ze precies willen bestralen is nog punt van discussie. Ik heb nl. 4 klieren met verdwaalde kankercellen, maar wat (nog) geen solide tumoren zijn. In de huidige richtlijnen worden die dus niet meegeteld en heb ik 1 besmette klier. met de nieuwe richtlijnen heb ik er ineens 5, dus dat scheelt behoorlijk. Wel mag ik me vast gaan oriënteren op een marmot. Dus als iemand een goede dierenwinkel weet in de regio Den Bosch - Eindhoven. Ik houd me aanbevolen :?
Mijn longen en lever zien er goed uit, de botscan was vandaag, dus dat is nog ff afwachten. Ik zal blij zijn als ik daar de uitslag van heb. Ik heb nu al een week of 10 last van mijn rug. Toen het begon dacht ik dat mijn burostoel de oorzaak was, maar fysio heeft niet geholpen. Ik zit nu al een paar weken thuis en "het" zit er nog steeds en da's nie zo goe voor mijn gemoedsrust. Tuurlijk krijg ik de uitslag pas 7 december, dus mijn geduld wordt weer danig op de proef gesteld. Dinsdag ga ik lekker proberen telefonisch een uitslag los te peuteren. :wink:

Maandag ga ik weer aan het werk, dus dan hebben we weer wat meer afleiding.

Prettig weekend allemaal,

P.s. klinkt dit bekend...........
Sinds gisteren heb ik weer een bh aan met watten en nu loop ik de hele dag te checken of het allemaal wel recht en gelijk zit. Ik duw/trek alles de hele dag op zijn plaats. De afgelopen 3 weken liep ik gewoon met één borst rond en maakte ik me nergens druk over.

Offline
Berichten: 1113

Vandaag weer voor het eerst gewerkt en dat is reuze meegevallen.
Gelijk maar even een mailtje rond gestuurd met een update en daar ingezet dat ik wegens vocht in de oksel geen prothese draag. Dan schrikken ze niet zo en kunnen ze het staren ook achterwege laten :wink:
Heeft ze nou wel, of heeft ze nou niet in die wijde trui........ :?:

Ik vind het nog steeds een onding. Tijdens de bestralingen schijnt een BH dragen ook afgeraden te worden, dus ik blijf voorlopig ff zo rond lopen.
Alleen voor hoog bezoek gaan de watten er in.

Morgen ga ik proberen de uitslag van mijn botscan los te peuteren, dus duim maar mee.

Groetjes

Offline
Berichten: 1113

Mijn botscan zag er prima uit :P

Had vrijdag natuurlijk al een balletje hierover opgegooid, dat ik het allemaal zo lang vond duren en me veel zorgen maakte.
Dus gisteren gewoon de poli gebeld en gezegd dat ik graag terug gebeld wilde worden door een doctor met de uitslag. Een uur later ging warempel de telefoon.
Mijn botten zien er prima uit!

Op naar de bestraling. 8)

Offline
Berichten: 1113

Tuut tuut, best druk zo'n weekje.

Heel de week weer gewerkt en ik heb een baan voor 40 uur................... Uitslagen lospeuteren is ook inspannend, maar op kantoor hebben ze gelijk een vaas bloemen en een doos gebak aan laten rukken om het te vieren dus dat is wel klasse.
Vrijdag ff gecheckt of de uitslag al aan de radiotherapie doorgegeven was, maar natuurlijk niet, zo snel zijn ze niet in die ziekenhuizen :cry:
Daar gaan we maandag maar weer achteraan, voordat we Sinterklaas gaan vieren (ja op 6 december, lang verhaal). Dus gisteren de hele dag shoppen en dadelijk maar eens aan het rijmen slaan. Komende week krijg ik de officiele uitslagen van de scans, heb ik een afspraak over een mogelijk erfelijheidsonderzoek en zaterdag ga ik een prothese aan laten meten, ik denk dat het toch een plaktiet wordt, de eerste tijd prop ik hem wel in mijn BH.
Komende week ook maar eens een afspaak maken om wat marmotten te gaan bekijken, alhoewel ik nog niet zeker weet, of ik er een zal gaan dragen.

Ik lees van alles over drains en hechtingen, dit zijn mijn ervaringen in Nijmegen. Het verwijderen van de twee drains was absoluut pijnloos. Ook de hechtingen zijn allemaal onderhuids en dat ziet er prima uit.

Groetjes

Artikelen van Ikkes

Webloggers