Lid geworden op: 30/10/2004 - 16:23
Offline
Berichten: 144

Weblog

zondag, 6 april 2008

Lieve meiden,

Ik heb het verzoek gedaan mijn weblog naar de inactieve weblogs te verplaatsen. Niet omdat ik niet meer geinteresseerd ben in de Amazones, integendeel zelfs. Meer omdat ik niets (nuttigs) meer te melden heb. Het gaat goed met me, heel goed. Ik heb heb mijn leven weer opgepakt en doe eigenlijk alles weer wat ik ook voor de borstkanker deed. Alleen doseer ik het een en ander wat beter (of komt dat omdat ik ouder ben geworden :lol: ) Dus lieve dames, het kan echt goed komen na borstkanker!! Ik kon me dat ook niet voorstellen maar het is wel zo.

Nee, het gaat echt goed en om jullie nou te vervelen met mijn "ditjes en datjes" daar is dit forum natuurlijk niet voor bedoeld. Ik heb een periode afgesloten (hoop ik!) en in die gehele periode heb ik ontzettend veel steun gehad van de Amazones. En dat is iets wat ik nooit had verwacht. Niet omdat ik niets van de Amazones verwachtte maar meer omdat ik dacht dat het niets voor mij zou zijn. Maar niets was minder waar. Ik durf gerust te zeggen dat ik het zonder de Amazones niet zo goed gedaan zou hebben. Met alle vragen, twijfels, onzekerheden en verhalen kon ik hier terecht. En ik heb het als een warme deken ervaren. Ik ben ook (na hevige twijfel) bij een aantal meetings geweest. Hevige twijfel omdat dan de anonimiteit weg zou zijn en ik bang was het ziekteproces van de anderen (die ik dan in het " echie" zou kennen) niet aan te kunnen.
Maar ook dat was niet waar.

Jullie moeten niet denken dat jullie van me af zijn hoor, ik blijf jullie volgen. Ik zal een aantal van jullie zien op de reunie van 21 juni (ik verheug me er zo op) Ik wens iedereen het allerbeste en heel veel sterkte met de behandelingen.

Dikke kus
Christa

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Vera pelle band è Rolex Replica la stessa usata per il Messaggero dei capi delle stazioni Svizzera...Come Replica Rolex cristallo zaffiro antigraffio e trattati nonreflective, completa questo orologio 41 mm, dedicato a una certa idea di tempo e precisione Swiss Made. Orologi e sveglie Mondaine sono una licenza esclusiva delle FFS, distribuite in tutto il mondo e sicuro in Francia come spettacoli ufficiale ferrovia Svizzera. 

Artikelen van Lucky1963

5 jear survivor!
4 Year survivor
Weblog
3 year survivor
Midi wordt Maxi
Stoere man
Ditjes en datjes
two year survivor

Pagina's

Webloggers