Amazone
Lid geworden op: 29/01/2007 - 21:55
Offline
Berichten: 228

weer dat wachten......

zondag, 16 maart 2008

Het wachten valt me deze keer wel erg zwaar hoor, ik kan er ook nog niet in geloven, eerst echt zeker weten... :?
Ik ga dus morgen om een pet-scan vragen, en natuurlijk zijn mening, want waarom gaf hij mij die "foute" uitslag.... :-k
Ik weet verder gewoon niets te schrijven, alleen dat ik me kl*&te voel, want welke arts krijgt er gelijk..... :roll: Dit is moeilijk zeg... :cry:

Offline
Berichten: 228

Vandaag eindelijk bij de onc. kunnen vragen hoe dit nu kan, en wat blijkt....de radioloog en hij denken er echt nog steeds anders over en daarom moet een pet-scan ( hopelijk) uitsluitsel geven. :roll:
Ik voel me erg onzeker, bang, maar ook eigenlijk boos!!!! :?
Ik ben totaal vergeten te vragen wat een pet-scan inhoudt, hopelijk kunnen jullie mij dat vertellen, het enige wat ik heb gehoord is dat ik een radioactief spulletje krijg (met insuline of glucose?????) dat ik nuchter moet komen en dat ik vlak voor het onderzoek veel moet drinken. :|
Ik wil vooral ook graag weten hoe die scan gemaakt wordt en hoelang duurt het en ga je net als bij een MRI in een tunnel????? O,ja woensdag de scan en dan na een week de uitslag...... :-w :-w weer wachten dus....
Gek eigenlijk dat ik geen info mee kreeg :-k

Offline
Berichten: 228

Vandaag voor de verandering wezen puncteren, en meteen een afsraak voor vrijdag gemaakt, wel snel maar kwam beter uit ivm. pasen. :?

Daarna naar de pijnpoli, waar ik (tot mijn verbazing) een andere anesthesiste kreeg, de mijne was met vakantie).. was niet zo erg, maar zij wilde plots een hele andere behandel methode, en ik moest volgens haar een zenuw blokkade laten doen door haar...ik vroeg hoe de resultaten waren die zij boekte, waarop zij antwoorde : "ik doe het niet zo vaak" !! :shock: :shock:
Het kwam allemaal niet zo lekker bij mij over, bovendien heb ik een vriendin die dat heeft laten doen, helaas mislukt, zij heeft nu nog meer pijn dan voorheen, daarnaast heb ik er veel over gelezen oa. bij de BVN, dat wat ik las is niet zo positief!!! :-k

Graag reacties hierover als jullie ze hebben.

Ik moest over 14 dagen bij haar terug komen om het verder te bespreken en om een afspraak voor de behandeling te maken.
Ik heb er echter voor gekozen weer een afspraak bij mijn eigen arts te maken, ik had veel vertrouwen in haar, en wil met haar behandelplan verder!!! :?

Daarna naar de chirurg voor controle van de operatiewond, zag er prima uit, ze hoopte dat het lymfevocht gauw minder zou worden!! Over 3 maanden nog een keer terug komen! :wink:

Morgen de pet-scan...die kl*t*ziekte beheerst op het moment wel mijn leven zeg... :cry:

Offline
Berichten: 228

Het maken van de pet-scan is ook weer achter de rug, ik zag er van te voren heel erg tegenop, :-w :-w maar uiteindelijk is het toch meegevallen, ik ben nu dus radioactief [grinnik] ik heb eigenlijk geen idee wanneer dat spulletje weer uit mijn lichaam verdwenen is...... :roll:

Nu dus wachten....wachten...wachten...enz.....tot woensdag, eerder zal ook wel niet lukken want pasen zit er tussen [skepti]

Offline
Berichten: 228

Morgen.....dan is het zo ver...de uitslag :-w :-w :-w

Ik hoop zo dat er toch niets gevonden is, maar.....heel stom....ik weet nu al dat ik door dit gedoe, altijd zal blijven twijfelen.....

Want waarom was de onc. er eerst zo zeker van dat het uitzaaien zouden zijn...

Jullie vinden mij vast erg dom dat ik zo denk, maar ik kan nu al die "knop" niet goed omzetten...en denk steeds stel je voor wat heerlijk als het goed is, maar direct daarna komt dat duiveltje met...ja maar stel nou dat................................. :?

Offline
Berichten: 228

Daar ben ik dan eindelijk, met de uitslag, volgens de onco. lijkt het er inderdaad op, dat het plekje op mijn rib een vroegere beschadiging is, :lol: en ik ben een paar jaar geleden erg gevallen, en had toen volgens mijn huisarts een gebroken rib...er zijn toen echter( helaas) geen foto's gemaakt, omdat het volgens de huisarts gewoon zonder behandeling moest genezen. :?

Het jammere is nu dat er niet vergeleken kan worden of het idd. om de plek op diezelfde rib gaat, en of die plek niet veranderd is....

De behandeling blijft bijna gelijk, de bestraling wordt niet gegeven, ik krijg daar voor in de plaats nog andere pijnstillers, ik krijg wel fosamax of bonviva (nog geen APD)en ik ga door met Tamoxifen voor twee en half jaar, daarna iets anders, 'k weet de naam niet meer.

Ik moet dus eigenlijk "jippie!!!!" [dans] heel erg blij zijn, maar dat gevoel moet zeker nog komen.... :oops: Ik snap nog niet waarom zo"n belangrijke diagnose niet direct goed wordt beoordeeld. :twisted:

Ik kan natuurlijk voor een second opinion gaan, maar ik denk dat ik nu voor altijd blijf twijfelen.........stom stom stom...... :-w :-w :-w sorry, maar dat is wat ik op het moment voel....

Artikelen van juliëtte

pijnarts
Botox....
update
Foute boel....
Nieuwe Boobs
Jaaaa
Niet weer hè!!!
gggrrrr....
Jippie!!!!!!!!!!
weer wachten

Pagina's

Webloggers