Amazone
Lid geworden op: 03/03/2005 - 21:34
Offline
Berichten: 1446

Weer thuis!

zaterdag, 31 maart 2007

Daar ben ik weer!

Gisterenochtend bij de controle vroeg de pc of ik misschien naar huis wilde die dag. Ik mocht blijven, maar zou voor het weekend naar een andere afdeling gaan (op zaal). En daar zou helemaal niets gebeuren. Hij zou dan nog een keertje langskomen, maar dat was niet medisch noodzakelijk, maar alleen sociaal. Nou, hij kan best voor een McDreamy doorgaan :wink: , maar om daarvoor een klef bed op een drukke zaal te verkiezen boven mijn eigen bed, nee!

Dus sinds gisterenmiddag ben ik lekker thuis en ik heb heerlijk geslapen. Wel regelmatig wakker, maar ook zo weer in slaap. Ben ook zo moe, het is net of alle spanning eruit komt.

Het resultaat is heel natuurlijk! Kan er nog niet heel veel van zeggen, want alles moet nog uitzakken en zo :wink: , maar het voelt goed. Vanaf het eerste moment helemaal eigen. De pijn valt heel goed te doen. De misselijkheid en de nare associaties waren een ander verhaal :? , wat was ik beroerd zeg, het was echt geen picknick....Nu lekker bijkomen en opbouwen.

Ik doe het echt waanzinnig rustig aan, niet vergeten dat ik maandag nog de hele dag op de ok lag natuurlijk, maar ben zo blij om weer thuis te zijn!

Uitgebreidere update volgt later, nu roept de bank weer :wink: .

Dank je wel voor al jullie lieve berichtjes, kaartjes en sms-jes!

Webloggers