Wie modereren er op dit forum?

Deze website is onderdeel van Borstkankervereniging Nederland (BVN) en wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van moderatoren. Een moderator is een Amazone met extra mogelijkheden. Zoals het verplaatsen van forumtopics of het verwijderen van spam. Samen zorgen de moderators dat het forum overzichtelijk en opgeruimd blijft en dat alle informatie op de goede plek staat. Ook heten ze nieuwe forumbezoekers welkom en wijzen ze de weg. Moderators letten er op dat iedereen zich aan de regels houdt.

Je kunt de moderators benaderen door hen een persoonlijk bericht te sturen. We stellen ze aan je voor:

Lucky74 – coördinator en inhoudelijk moderator

Mij naam is Margaret en ik ben één van de moderators van het forum van de Amazones. Ik lees regelmatig mee op het forum. Bij mij kun je terecht met inhoudelijke vragen, bijvoorbeeld over het beleid van Borstkankervereniging Nederland. Heb je een vraag? Stuur mij dan gerust een privébericht en ik geef je zo snel mogelijk antwoord.

Mijn rol hier is:

Ik ben moderator als ervaringsdeskundige, want ik heb in 2013 borstkanker gehad. Ik onderging een borstbesparende operatie, bestraling en chemo. Je kunt mij bereiken door een privébericht te sturen.

LindaVB – inhoudelijk moderator

Ik ben Linda, 38 jaar en sinds oktober 2017 actief op het forum. Ik kreeg in die periode de diagnose triple negatieve borstkanker. Vanwege de slechte respons op de neo-adjuvante chemo zit ik nu nog in een aanvullend traject met Xeloda. Dit is bijna afgerond. Mijn moeder is op haar 37ste overleden aan borstkanker en ook mijn tante is nu ziek, maar we zijn geen dragers van de bekende BRCA-genen. Ik kan wel stellen dat borstkanker een behoorlijke impact heeft gehad op mijn leven. Ik heb veel gehad aan de verhalen en adviezen van anderen en wil graag iets terug doen voor de mensen die nu met de diagnose geconfronteerd worden.

Mijn rol hier is:

Op het forum doe ik zelf mee en ik heb afgesproken dat ik in eerste instantie vooral meelees en de andere moderators insein als er iets nodig is. Verder schrijf ik met regelmaat een blogje voor de site. Je kunt mij bereiken door een privébericht te sturen.

Janneke85 – technisch moderator

Ik ben Janneke, ook moderator van de Amazones nadat Margaret mij vroeg haar hierin te ondersteunen.

Mijn rol hier is:

Ik heb zelf geen borstkanker (gehad), maar je kunt bij mij terecht voor technische vragen over het forum. Merk je dat een functie niet helemaal goed werkt, wil je iets veranderd hebben aan je profiel of wil je bijvoorbeeld een topic laten verplaatsen of samenvoegen, stuur mij dan even een privébericht en ik zal het zo snel mogelijk voor je oplossen.

Youcke – technisch moderator

Hallo! Ik ben Youcke, 26 jaar en eigenlijk sinds najaar 2018 actief op de Amazones. In 2014 kregen mijn broertjes en ik (we zijn met ons drietjes) te horen dat onze moeder borstkanker had, dit was voor ons een heftige dobber om te verwerken. Vanaf het begin zagen we, en maakten we mee wat hier bij kwam kijken. Ze begon zich al vrij snel in te zetten voor BVN waar zij verschillende activiteiten uitvoerde en mooie initiatieven uitzette zoals voor mensen met uitgezaaide borstkanker. Dit was voor ons ook echt iets waar we trots op waren, dat zij dit allemaal omzette, en haar kracht kon gebruiken voor zoiets moois. Her en der hielp ik haar hier ook al mee. Helaas kwam zij te overlijden in 2017.

Kort na het overlijden kregen we te horen dat onze vader darmkanker bleek te hebben. Dit is een lange periode stabiel gebleven maar uiteindelijk hebben wij ook afscheid moeten nemen van onze vader dit jaar. Mijn wens om bij te dragen werd hierdoor nog sterker. Ik zag hoe veel voldoening mijn moeder haalde uit haar werk voor BVN, en belangrijker, hoe veel steun zij eraan had. Onze ouders waren en zijn erg belangrijk voor ons, en op deze manier hoop ik wat terug te kunnen doen en het om te kunnen buigen naar iets moois voor BVN.

Mijn rol hier is:

Op de Amazones ben ik actief als technisch moderator, wat inhoudt dat ik vooral hulp biedt bij de wat meer technischere problemen en vragen op het forum. Loop je tegen problemen aan, werkt iets niet of heb je een vraag over de werking van het forum, dan ben ik jou graag van dienst! Daarnaast zal ik me in gaan zetten voor het naastenprogramma waar in 2019 meer focus op gaat komen. Je kunt mij het beste bereiken op amazones@borstkanker.nl.